Vanliga frågor

Vår nya Golfterminal är byggd för just Swishbetalning vilket gör att är ett riktigt smidigt sätt att betala. Det går givetvis även att betala med kort

Tyvärr är det inte möjligt men det kommer finnas faktura- och delbetalning och klubben får in pengarna på kontot direkt.

Vi använder Swish handel. Fördelen med Swish handel är den är byggd för att vara smidig för webköp. De tre främsta anledningarna är spårbarhet – Man kan enkelt se vem som har betalt vad i transaktionslistan, kopplingar – tiden blir avbockad i GIT, återköp - det är enkelt att göra ett återköp.

Nej självklart inte. En del klubbar hittar på en egen lösning där skrivaren och scorekorten placeras. Vill man ha en snygg lösning med ett enhetligt utseende så rekommenderar vi vår skrivarmöbel. Den är specialanpassad för skrivaren och våra scorekortlådor.

Absolut. Det går när som helst att komplettera med OnTag.

Möjligheten finns men det kostar lite extra – kontakta oss för mer info

Ja, Golfterminalen är byggd för att hantera betalning och utskrift av scorekort för pay´n play.
För Golfbanor som har både och syns det olika alternativen på välkomstskärmen.

Ja det går alldeles utmärkt, dessutom blir det 2 000kr billigare

Alla undersökningar visar att framtidens kunder kräver större tillgänglighet och högre service i flera kanaler, vilket man ser man inom flera branscher såsom bion och flyget.

Kunderna önskar i högre utsträckning sköta vissa ärenden själva såsom bokningar och betalning, när det passar dom. Dock ska man inte ta bort personlig service, den blir allt viktigare.

Kundupplevelsen och service står i fokus. Detta ställer naturligtvis högre krav på verksamheter, men samtidigt en möjlighet att förnya och transformera sin verksamhet.

Golfterminalen skapar just denna lättillgängliga kanal för ökad kundupplevelse och effektivare service och avlastar när det är toppar.

Ni får mer tid för personlig service, istället för att sköta de saker som framtidens kund gärna sköter själva.

Kontakta GIT supporten så guidar dem er vidare.